hits counter

Voor organisaties

Voor advies

Heeft u behoefte aan gedegen juridisch advies? Iemand die meedenkt over de processen in uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor interim-oplossingen en bedrijfsadvies

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren jurist of projectleider met een juridische achtergrond en specifieke kennis van het onderwijs of privacy? Iemand die direct inzetbaar is en beschikt over de juiste ervaring en kennis, en behalve juridisch ook organisatorisch sterk is?

Altijd de beste interim-oplossing

Als u tijdelijk specifieke kennis of ervaring nodig heeft, bijvoorbeeld omdat uw organisatie erg snel groeit of er een medewerker ziek is, dan kan Terpstra Legal u verder helpen. De juristen van Terpstra Legal beschikken over brede kennis en ervaring en denken verder. U kunt de juristen van Terpstra Legal zowel voor adviserende- en leidinggevende- als uitvoerende taken inzetten.

Enkele van onze opdrachtgevers


Onze oplossingen

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw organisatie? Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Niet alleen zorgen wij voor passende interim-oplossingen, onze juristen hebben tevens ervaring als voorzitter of secretaris van diverse (bezwaar)advies- en klachtencommissies. Neemt u voor meer informatie contact op via onderstaand contactformulier, dan bellen wij u terug.

Plan direct een consult