hits counter

Advies en bijstand

De juristen van Terpstra Legal zijn gespecialiseerd in het privacyrecht, bestuursrecht, civiel recht en onderwijsrecht. Wij kunnen u op deze rechtsgebieden adviseren en bijstaan in een procedure.

Werkwijze en tarieven

Voordat wij uw zaak in behandeling nemen, geven wij u een eerste advies in een online adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek maken we een inschatting van de mogelijke vervolgstappen. Als wij u daarna bijstaan, ontvangt u eerst een opdrachtbevestiging. Voor onze dienstverlening hanteren wij in beginsel een uurtarief. In sommige gevallen is ook een vaste prijsafspraak mogelijk. Heeft u of uw organisatie een rechtsbijstandverzekering? Dan kunt u ons alleen inschakelen indien de verzekering hier mee instemt. Ons kantoor doet geen zaken op basis van een toevoeging (ook wel: pro deo of gefinancierde rechtsbijstand).

Speciale aanpak in onderwijsrechtelijke zaken

Onze kennis op het gebied van onderwijsrecht is nauw verbonden met het onderwijs zelf. Behalve expertise op het gebied van onderwijsrecht beschikken wij ook over een onderwijskundig-specialist. Terpstra Legal adviseert stichtingen, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties op het gebied van het onderwijsrecht.

Wat onze klanten zeggen:

Jos, Almere:

“Terpstra Legal heeft ons ontzorgd en ondersteund bij het mogelijk maken van een overstap van school. De aanpak is verbindend en gericht op mogelijkheden. Met kennis van het onderwijsrecht, hoogbegaafde kinderen en onderwijs behalen zij resultaten.”