hits counter

Advies en bijstand

De juristen van Terpstra Legal zijn gespecialiseerd in het onderwijsrecht, privacyrecht, bestuursrecht en civiel recht. Wij kunnen u op deze rechtsgebieden adviseren en bijstaan in een procedure.

Werkwijze en tarieven

Voordat wij uw zaak in behandeling nemen, bekijken wij eerst wat uw behoefte is en beoordelen wij de haalbaarheid van uw zaak. Daarna ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Voor onze dienstverlening hanteren wij in beginsel een uurtarief. In sommige gevallen is ook een vaste prijsafspraak mogelijk. Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan kunt u ons alleen inschakelen indien de verzekering hier mee instemt. Ons kantoor doet geen zaken op basis van een toevoeging (ook wel: pro deo of gefinancierde rechtsbijstand).

Speciale aanpak in onderwijsrechtelijke zaken

Onze kennis op het gebied van onderwijsrecht is nauw verbonden met het onderwijs zelf. Behalve expertise op het gebied van onderwijsrecht beschikken wij ook over een onderwijskundig-specialist. Bij de behandeling van uw zaak richten wij ons niet alleen op de juridische aspecten van uw zaak, maar zoeken wij ook naar een praktische en passende oplossing. Bijvoorbeeld het arrangeren van een maatwerktraject in samenspraak met school, leerling en ouders.

Meer informatie:

Wilt u weten of wij ook u verder kunnen helpen? Vult u dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Neem contact op met onze juristen
Laat u hier uw telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Op al onze dienstverlening is ons privacy-beleid van toepassing.