hits counter

Advies en bijstand

De juristen van Terpstra Legal zijn gespecialiseerd in het privacyrecht, bestuursrecht, civiel recht en onderwijsrecht. Wij kunnen u op deze rechtsgebieden adviseren en bijstaan in een procedure.

Werkwijze en tarieven

Voordat wij uw zaak in behandeling nemen, bekijken wij eerst wat uw behoefte is en beoordelen wij de haalbaarheid van uw zaak. Daarna ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Voor onze dienstverlening hanteren wij in beginsel een uurtarief. In sommige gevallen is ook een vaste prijsafspraak mogelijk. Heeft u of uw organisatie een rechtsbijstandverzekering? Dan kunt u ons alleen inschakelen indien de verzekering hier mee instemt. Ons kantoor doet geen zaken op basis van een toevoeging (ook wel: pro deo of gefinancierde rechtsbijstand).

Speciale aanpak in onderwijsrechtelijke zaken

Onze kennis op het gebied van onderwijsrecht is nauw verbonden met het onderwijs zelf. Behalve expertise op het gebied van onderwijsrecht beschikken wij ook over een onderwijskundig-specialist. Terpstra Legal adviseert stichtingen, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties op het gebied van het onderwijsrecht.

Meer informatie:

Wilt u weten of wij ook u verder kunnen helpen? Vult u dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Neem contact op met onze juristen
Laat u hier uw telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Op al onze dienstverlening is ons privacy-beleid van toepassing.