hits counter

Enquête Niveauverschillen na schoolsluiting.

Terpstra Legal is partner van het Kenniscentrum voor Makkelijk Lerenden. Het Kenniscentrum heeft een speciale enquête gemaakt om onderzoek te doen naar de invloed van COVID-19 op niveauverschillen op school. Hieronder leest u het nieuwsbericht van het Kenniscentrum, met een link naar de enquête.

In de media wordt veel geschreven over het ongewenste niveauverschil tussen leerlingen na de schoolsluiting in verband met COVID-19. Door middel van een enquête wil het Kenniscentrum voor Makkelijk Lerenden de verwachtingen van leerlingen, ouders en professionals op dit gebied in kaart brengen. 

Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de enquête Niveauverschillen na schoolsluiting. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst (maximaal 10 vragen) voor leerlingen, ouders/verzorgers en professionals. U kun hieronder de juiste vragenlijst aanklikken. Uw anonimiteit wordt uiteraard gewaarborgd. De resultaten zullen in mei 2020 worden gepubliceerd op deze website en in overige publicaties van KML.

In de vragenlijst van de leerling en de ouders/verzorgers wordt gevraagd de naam van de leerling in te vullen. Dit mag een verzonnen naam zijn, maar het is van belang dat ouders en leerling dezelfde (verzonnen) naam invullen. Dit verhoogt de kwaliteit van het onderzoek. U kunt voor elke leerling een aparte vragenlijst invullen. 

U kunt de enquête invullen tot en met 10 mei 2020.

Aarzel niet ook anderen uit te nodigen deze enquête in te vullen.

Wij danken u bij hartelijk voor uw deelname aan dit onderzoek.

>>Klik hier om naar de website van het kenniscentrum te gaan.<<