hits counter

De Tegenbegroting – hoeveel geld bent u kwijt aan passend onderwijs?

Miljoenen voor Passend Onderwijs staan op de spaarrekening. Alleen al in Noord-Holland en Zuid-Holland blijven tientallen miljoenen euro’s op de plank liggen, bestemd voor het passend onderwijs. In Noord-Holland, is bijvoorbeeld in 2016 zo’n 23 miljoen euro niet uitgegeven aan zorgleerlingen in het VO. In de bollenstreek en de regio’s Leiden en Alphen is zeker 10 miljoen blijven liggen!

Minister Arie Slob van onderwijs gaat de scholen dwingen tot meer openheid over de bestedingen met ingang van 2019.
Maar daar willen wij niet op wachten. Ouders die op dit moment zelf (een deel van) het passend onderwijs voor hun kind betalen willen wij vragen om dit formulier in te vullen. Met De TEGENBEGROTING wil Terpstra Legal in kaart brengen hoeveel geld ouders zelf betalen voor het passend onderwijs aan hun kinderen.

Uw gegevens blijven anoniem. Wel vragen wij u om uw naam en e-mailadres achter te laten zodat wij contact met u kunnen opnemen als wij nog vragen hebben. Als u aanvullende gegevens achterlaat zullen we die enkel gebruiken om u op de hoogte te houden over ons initiatief.Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Met groet,

Terpstra Legal