hits counter

Terpstra Juridisch Advies wordt Terpstra legal

Terpstra Juridisch Advies heeft sinds deze maand een nieuwe naam: Terpstra Legal. In 2011 startte Fleur Terpstra haar adviesbureau onder de naam Terpstra Juridisch Advies. De naam was toen een logische keuze, omdat de werkzaamheden bestonden uit het geven van juridisch advies.

“Meer dan juridisch advies alleen”

De afgelopen jaren hebben we een transformatie doorgemaakt. We doen veel meer dan juridisch advies alleen. We staan nu ook mensen bij in procedures en richten ons op interim-projecten. Terpstra Legal past beter bij wat we nu doen: juridische dienstverlening.” aldus Fleur Terpstra.

Visie met recht

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe en frisse website die past bij onze missie: Visie met recht. Wat we hiermee bedoelen is dat wij het recht toegankelijk maken en samen met u kijken naar de beste oplossing. Waar anderen ophouden met kijken, kijken wij verder. Op deze manier maken wij risico’s zo klein mogelijk.

Focus op bestuursrecht, onderwijsrecht en civiel recht

De specialisaties van Terpstra Legal blijven hetzelfde: bestuursrecht, onderwijsrecht en civiel recht. Ook blijft het kantoor van Terpstra Legal gevestigd in Maarsbergen.

Op het gebied van het bestuursrecht is momenteel veel werk te verrichten. Terpstra Legal staat namelijk veel mensen bij die bezwaar willen aantekenen tegen hun WOZ-beschikking. Mensen die hier gebruik van willen maken kunnen contact met ons opnemen.