hits counter

Team

mr. Fleur Terpstra

mr. Fleur Terpstra

Fleur is een expert op het gebied van onderwijsrecht en specialiseert zich in juridisch- organisatorische vraagstukken. Zij helpt bedrijven en organisaties om hun bedrijfsprocessen juridisch af te dichten en efficiënt vorm te geven. Daarnaast zet zij zich in voor leerlingen, studenten en ouders in het onderwijs. Kenmerkend voor Fleur's werkwijze zijn haar sterke juridische analyses en praktische insteek.
mr. Marjolein Gardenier

mr. Marjolein Gardenier

Marjolein richt zich met name op bestuursrechtelijke vraagstukken. Zij staat u graag bij in uw bezwaar- of beroepsprocedure. Ook is zij beschikbaar voor interim-opdrachten. Marjolein werkt graag met praktische en concrete adviezen en is oplossingsgericht. Naast haar werk bij Terpstra Legal is zij eigenaar van een bedrijf in de ouderenzorg en is zij actief in de lokale politiek.
Ingeborg de Groot

Ingeborg de Groot

Ingeborg de Groot heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en heeft veel kennis van alternatieve onderwijstrajecten en persoonlijke coaching. Ingeborg begeleidt en adviseert u graag op onderwijsrechtelijk en onderwijskundig gebied.